SheilaSlofstra.reismee.nl

Dag 31

Haaai,

Al last van afkickverschijnselen??

Dag 31 (denkik?)! En toen waren we alweer een maand in China! Nog vijf te gaan, yay!

Waarmee heb ik mij de afgelopen week mee bezig gehouden? Jaja, dat is vast een groot mysterie voor jullie. Maar geen zorgen! Na deze blog zijn jullie weer helemaal up to date zoals ze dat zeggen.

Om te beginnen waren de meeste dagen zoals alle anderen. Werk, werk en nog eens werk. Heerlijk uitgerust in het weekend and that’s it! Haha, nee grapje.

Donderdag (wat eigenlijk nog steeds werk was) was wel een dag dat anders was dan alle andere dagen. Onze eerste les Engels en Duits gegeven aan collega’s. De opkomst was misschien zo’n 15 man ongeveer, niet veel maar beter iets dan niets. Meerdere collega’s zouden eigenlijk komen, maar door drukte konden zij niet meer.

De les zou een uur duren, een half uur Engels en daarna een half uur Duits erachteraan, dat liep helaas was uit. Het gedeelte Engels bestond vooral uit het introduceren van onszelf en onze collega’s in het Engels, terwijl ze met Duits zich bezig hebben mogen houden met de basis en standaard zinnen in het Duits. Het was leuk om te zien hoe enthousiast ze waren om het te leren en hoe ze meededen, dat maakte het echt leuk.

Morgen gaan we memory met ze spelen, zowel Duits als Engels en zullen zien wat ze er van bakken!

Vandaag waren we uitgenodigd om naar een bijeenkomst voor de staff van het hotel dat jarig was. Daarbij werd er een game gespeeld waarbij je moest raden of het verhaal van de persoon die het vertelde waar of onwaar was en kon je er wat mee winnen. Helaas kan ik nog geen vloeiend chinees, dus wat het vooral glimlachen en kijken.

Na de game was er taart en andere dingen, waarvan we heerlijk hadden genoten!

Sorry als alles een beetje vaag is geschreven. Begint bedtijd te worden, haha.

Byebye,

Sheila

Reacties

Reacties

Lili

Yeah, je bent er weer!!
X

laolao

Gelukkig zijn wij weer een beetje op de hoogte wat je zoal uitspookt. Fijn dat je het nog steeds naar de zin hebt, de verhalen begon ik al te missen. Nog een happy Valentine's Day, een beetje laat de dag is al bijna voorbij. Slaap lekker voor straks.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!